Therapeutencentrum De Sterrenberg

Jeannette Sanders

TuiNa massage therapeute / Reiki Master

Over Jeannette Sanders

Aangesloten bij Zhong & KAB

Vrouwen kunnen bij mij terecht met chronische-, acute- en emotionele klachten. Maar ook om gezond en ontspannen te blijven. Mijn behandelingen zijn een combinatie van fysiek gerichte massage en energetische heling. Ik werk graag in stilte, maar je mag ook best wat zeggen hoor. Tips op het gebied van voeding en leefstijl maken onderdeel uit van mijn behandelingen.

Voor dat ik in de gezondheidszorg voor vrouwen terecht kwam, was ik actief in de organisatie van Kunst & Cultuur. Ik werkte o.a. voor kunstenaars en musea, vroeg subsidies aan en was productieleider voor verschillende theater op locatieprojecten. Het organiseren is naar de zijlijn verschoven, maar zo nu en dan kan ik het niet laten en zet ik weer eens wat op de rit. Zoals De Kleine Moestuin een Perma-cultuur moestuin voor kinderen.

TuiNa massage therapie ontspant, heelt, geeft energie en zorgt voor meer veerkracht.
Na een behandeling weet je meteen weer waarom je een afspraak maakte.

Reiki behandelingen en Reiki 1 en 2 cursussen
Vanaf 2001 beoefen ik dagelijks Reiki, omdat ik het fijn vind en ik het als een voorwaarde zie om gezond en sterk in mijn leven en in mijn praktijk te kunnen staan.
In 2010 rondde ik de Reiki Mastertraining af bij Elisabeth Heijltjes. Ik stam uit de traditionele Usui shiki Ryoho lijn. Weinig toeters en bellen, maar er huist een enorme kracht in de eenvoudig toe te passen methode. Elk jaar bied ik een paar keer de mogelijkheid, om deel te nemen aan een 1e of 2e graad Reikicursus.

Welke therapieën/diensten?

Voor welke klachten?

Werktijden

Meer informatie of een afspraak inplannen?

06 - 51627790