Therapeutencentrum De Sterrenberg

Therapeutencentrum De Sterrenberg

Coach en systemisch werk

Ben jij iemand die erg in zijn of haar hoofd zit en is het voor jou moeilijk om bij je gevoelens te komen? Voel je je vastgelopen in je huidige manier van denken? Ervaar je ook blokkades op lichamelijk, mentaal of emotioneel vlak en wil je deze oplossen? Dan kan ik je hierbij helpen. Jij ontdekt welke oude, vaak onbewuste, gedragspatronen daar onder liggen. Patronen die jou nu niet meer dienen, maar die je niet voor niets ooit hebt aangeleerd. Ben je je eenmaal bewust van jouw patronen, dan kun je ze ook gaan herkennen en leren voelen. Op dat moment kun je aan de slag om het weer te laten stromen en je ontdekt zelf wat jou te doen staat om verandering te creëren in jouw leven. Met meer bewustzijn, zelfkennis en authenticiteit.

In de coachsessies werk ik met opdrachten en gesprekstechnieken die je intuïtie versterken en je nieuwe inzichten geven. Die je uitdagen en je een liefdevolle spiegel voorhouden. Dit kan een eenmalige opstelling zijn maar ook natuurcoaching of een andere werkvorm. Ik help je van hart tot hart om je eigen antwoorden te vinden op jouw vragen over werk en leven.

Ik heb een stevige basis als coach en systemisch opsteller met NOBCO-accreditatie. Daarnaast heb ik in consultancy en managementrollen gewerkt, waardoor ik veel ervaring heb in het begeleiden van loopbaan- ontwikkel- en teamvragen. Ik werk vanuit een holistische visie en verbinding tussen hart en hoofd. Mijn werkwijze omschrijf ik als een unieke combinatie van erkende coaching en systemische methoden, creativiteit en Oosterse werkvormen zoals meditatie. Je bent van harte welkom!

Welke therapieën/diensten?

Voor welke klachten?

Werktijden

Meer informatie of een afspraak inplannen?

06-24471633