Therapeutencentrum De Sterrenberg

Over Bloom psychologie Arnhem

Nora Gerritsen is psychologe bij Bloom-psychologie.
Bloom Psychologie Arnhem is gespecialiseerd in kortdurende en holistische behandeling aan vrouwen, waarbij psychologie binnen deze praktijk de basis vormt. Naast therapieën als EMDR, (mindfulness based) cognitieve gedragstherapie en inzichtgevende psychotherapie wordt er –indien wenselijk- samengewerkt met diverse lichaams- en ervaringsgerichte therapeuten, zoals haptotherapeuten, een bokscoach en massagetherapeuten.

In de behandeling gaan we op zoek op welke manier (onbewuste) gedachten en gedragspatronen jou in de weg zitten om bij je gevoelens te komen. Vaak gaat het om patronen die je lang geleden hebt aangeleerd, die toen nuttig waren, maar je in je huidige leven niet meer kunnen helpen. Vanuit deze bewustwording en nieuwe inzichten, ga je ze leren herkennen en leren voelen. We gaan samen ontdekken wat er nodig is om gedachten en gedrag te veranderen en de stappen te zetten om dichter bij jezelf te komen en jouw leven weer waardevol te maken.

Vanuit mijn achtergrond in de (specialistische) GGZ heb ik veel kennis van, ervaring opgedaan en affiniteit met o.a. zwangerschaps- en bevallings gerelateerde klachten en hoogbegaafdheid.

Bloom Psychologie is behalve in Arnhem ook gevestigd in Oegstgeest en werkt ook online. We werken binnen ons team van Bloom Psychologie graag samen en indien nodig/wenselijk wordt er in de behandeling gebruik gemaakt van de verschillende deskundigheden, zoals seksuologie en (online) familie-opstellingen.

Welke therapieën/diensten?

Voor welke klachten?

Werktijden

Meer informatie of een afspraak inplannen?

06-389 50 273