Therapeutencentrum De Sterrenberg

Door mijn liefde voor Kungfu waar ik al jaren les in geef, ontdekte ik waar het lichaam toe in staat is. En hoe de harmonie tussen lichaam en geest zich ontwikkelt als je haar voedt. De Oosterse krijgskunst bleek een verzameling van vele kunstvormen die allemaal een bepaalde puurheid en schoonheid in zich dragen. De geneeskunst fascineerde mij het meest.
Intussen ben ik al jaren werkzaam als acupuncturist. Ik werk vanuit de overtuiging dat er voor elke ziekte een ‘gezonde’ oplossing is die de weg naar genezing kan brengen. Zelfs klachten die als onverklaarbaar of onbehandelbaar worden geacht, kunnen met acupunctuur worden behandeld. Soms heb je wat geduld nodig omdat je klachten er al zo lang zijn. Maar door een beter inzicht in je eigen klachten en de oorsprong hiervan kun je met voeding- en levensstijl adviezen thuis bijdragen aan je gezondheid. Dit komt je genezingsproces ten goede.

Acupunctuur is nog steeds volop in ontwikkeling en past zich voortdurend aan, aan de tijd. Met veel plezier volg ik de ontwikkelingen in mijn vakgebied. Uit nieuwsgierigheid maar ook om de beste zorg op maat te kunnen geven aan mijn cliënten.

Welke therapieën/diensten?

Voor welke klachten?

Gespecialiseerd in:

Werktijden

Meer informatie of een afspraak inplannen?

06 42 78 76 78

Beroepsverenigingen: CAT: CM2898-01-01-20 en VBAG: 22008005 Koepelorganisatie: RBCZ: 200104R KvK-nummer: 69437246